FIMAGEn toimistojäsen Keksi esittäytyy

Yhdessä olemme enemmän
Me Keksissä uskomme keskustelevaan ja rohkeaan vuoropuheluun. Teemme asiakkaillemme visuaalisen viestinnän strategiatyötä ja etsimme oikeat ratkaisut suunnitelmien toteuttamiseen. Olemme hioneet kuva- ja videotuotannon huippuunsa ja saamme kiitosta asiakkailta selkeästä toimintatavastamme.

Oikea tekijä oikeaan paikkaan
Keksissä tehdään töitä tiimeissä. Asiakkuuksista meillä vastaavat Jenni-Justiina, Natalia ja Janne, tuottajina touhuavat Kata ja Annika, sekä uusia asiakkuuksia luotsaa Nina. Kuvaajamme ovat erikoistuneet kukin omalla sarallaan. Tuotannoissa on usein mukana myös muita Keksin tekijöitä, kuten stylisti, maskeeraaja ja assari. Lisäksi Keksillä on oma yli kolmen tuhannen tavismallin mallipankki, josta asiakkaalle etsitään sopivimmat mallit.

Teemme töitä iloisella otteella, innostumme uudesta ja pyrimme jatkuvasti kehittymään. Jokainen päivä on meille mahdollisuus oppia uutta!

Uudet nettisivumme ja kuvaajien uudet portfoliot aukeavat pian osoitteessa keksiagency.fi, sitä odotellessa voit tutustua meihin osoitteessa keksit.fi.
Somessa voit bongata Keksin: @keksiagency