FIMAGE ry @ mainontapäivä 4.9.

We went to mainontapäivä to represent ourselves and our members!

For more info, please check:

http://www.mainontapaiva.com/

FIMAGE ry mainontapäivässä 4.9.

Kävimme mainontapäivässä esittelemässä toimintaamme ja jäsenistöämme!

http://www.mainontapaiva.com/

“Mainontapäivä on vuosittain järjestettävä markkinoinnin johtava tapahtuma Suomessa, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa ja uusia työkaluja sekä innostavia näkemyksiä markkinoinnin kehitykseen. Se on myös todella loistava tilaisuus verkostoitua, saada parasta mahdollista vertaistukea, innostusta ja inspiraatiota koko loppuvuoden markkinointikoitoksiisi. Se on juuri se päivä vuodessa, jolloin pääset vaihtamaan ajatuksia muiden markkinoinnin parissa työskentelevien kesken.

Mainontapäivä on vakiinnuttanut vahvan asemansa tärkeänä markkinointijohdon kohtaamispaikkana jo neljänkymmenen vuoden ajan. Mainontapäivän esiintyjät ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia huippuosaajia. Mukana ovat olleet mm. Raimo Sailas, Alexander Stubb ja Björn Wahlroos. Mainontapäivän noin 600-henkinen yleisö koostuu yritys- ja markkinointipäättäjistä sekä medioiden, markkinointi- media- ja mainostoimistojen edustajista.

Mainontapäivä on vuoden tärkein työpäivä. Tule siis vahvistamaan henkistä pääomaasi ja sitä kautta työpaikkasi tai yrityksesi pääomaa. Mainontapäivän inspiroitumiskäyrä nousee vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin.”

(Teksti: www.mainontapäivä.com)