Fimage yhteistyöhön Studiovarustamon kanssa

Fimage ry. aloittaa yhteistyön Studiovarustamo Oy:n kanssa. Studiovarustamo edustaa kansainvälisiä ammattilaisten suosimia brändejä ja keskittyy ammattikuvaajien palvelemiseen.

“Fimagen tavoitteena on edistää kuva-alaa sekä jäsentensä, että muiden sidosryhmiensä keskuudessa. Pyrimme myös modernisoimaan toimintaamme vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Kumppanuus Studiovarustamon kanssa edesauttaa meitä tässä tehtävässä ja pystymme kehittämään palveluitamme jatkossa entistä paremmin”, sanoo puheenjohtaja Rami Lappalainen.

Studiovarustamolle yhteistyö oli myös luonnollinen valinta. “Fimagen jäsenet ovat Studiovarustamon ydinasiakasryhmää ja haluamme auttaa heitä menestymään työssään tarjoamalla ja etsimällä ratkaisuja helpottamaan kuvan tuotannon arkipäivää.”

“Palvelumme koskettaa suurta joukkoa valokuvauksen ja kuvatuotannon ammattilaisia ja vakavia harrastajia kaikilta tasoilta. Olemme varmoja, että yhteistyö hyödyttää kaikkia asiakkaitamme ja luo yhteyksiä ammatikseen kuvaavien kesken”, muotoilee Joonas Schwartzberg Studiovarustamolta.

Tavoitteena on järjestää yhteisiä koulutustilaisuuksia ja erikoisetuja Fimagen jäsenille jatkossa.

Lisätietoja:

Studiovarustamo Oy
Joonas Schwartzberg
Ansaritie 3, 00350 Helsinki, Finland
Tel: +358 10 387 4100
info@studiovarustamo.fi
www.studiovarustamo.fi

Fimage ry.
Myynti & markkinointi
Kim Öhman
myynti@fimage.fi
+358 40 5743769
www.fimage.fi