Hallitus 2017 esittäytyy

FIMAGEN HALLITUS VUODELLE 2017

Puheenjohtajaksi valittiin Henri Ilanen ja hallitusjäseniksi Heidi-Hanna Karhu, Mikko Tikka, Pasi Salminen ja Rami Lappalainen. Varajäseninä Kim Öhman, sekä Oskari Hellman.

Puheenjohtaja Henri Ilanen
Olen Henri Ilanen ja työkseni toteutan kuvasisältöä yritysasiakkaitteni viestintään, sekä toimin valaisijana videotuotannoissa. Olen henkisesti islantilaistunut hyvän musiikin ystävä ja valon fiilistelijä. Haluan kehittää Fimagea seuraavalle tasolle! Henkilökohtainen teemani on kommunikaation parantaminen kaikkien sidosryhmien välillä.

Heidi-Hanna Karhu
Olen Heidi-Hanna Karhu (TaM), helsinkiläinen AD / valokuvaaja. Työkseni teen kaupallista valokuvaa ja intohimona on brändit sekä kuvakonseptit. Fimagen hallituksessa olen mukana, koska haluan olla kehittämässä toimintaa.

Rami Lappalainen
Olen Rami Lappalainen ja työskentelen osakkaana ja tuottajana sisältötoimisto Mediapoolissa. Taustani ovat valokuvauksessa ja nykyisin entistä enemmän videotuotannoissa. Rakastan someilua, digitaalisia metkuja, puuveneitä ja puhdasta luontoa.

Pasi Salminen
Olen Pasi Salminen ja erikoistunut kuvaamaan lumilautailua. Lumettomina aikoina kuvaan asiakkailleni mainos- ja viestintäkäyttöön, sekä liikkuvaa- että stillkuvaa. Olen valokuvannut yli 20 vuotta ja ammatikseni jo yli kymmenen vuoden ajan. Olen myös osa Canon Nordic Photographers -tiimiä.

Mikko Tikka
Olen Mikko Tikka, mainosvalokuvaaja höystettynä kuvankäsittelyn ja videokuvauksen taidoilla. Kaikki uusi ja ihmeellinen kiinnostaa, siksi olen kiinnostunut olemaan mukana myös Fimagessa ja antamassa osani toimintaa kehitettäessä.
Hallituksen varajäsenet

Kim Öhman
Oskari Hellman