Kaupallisen valokuvan suunnittelu – kuvien rooli osana graafista identiteettiä PÄIVI HÄIKIÖ / Agency Leroy 23.8.2017

FIMAGE tarjoaa kevään suosituimman kurssinsa uusintana elokuussa! Leroyn Päivi Häikiön kurssi myytiin maaliskuussa hetkessä loppuun. Se keräsi innostuneen palautteen ja tästä inspiroituneena kurssin sisältöä on kehitetty vielä eteenpäin.

KURSSIN SISÄLTÖ

Agency Leroyn luova johtaja Päivi Häikiö avaa luovan toimiston näkökulmaa kaupallisen valokuvan suunnitteluprosessiin. Hän käy läpi suunnitteluprosessin vaiheita ja kertoo luovan toimiston, asiakkaan sekä valokuvaajan välisestä yhteistyöstä. Kuinka suunnitellaan persoonallista valokuvaa asiakkaan tarpeet huomioiden ja miten valokuvat voitaisiin sitoa paremmin osaksi graafisen identiteetin suunnitteluprosessia.

Lopuksi Päivi kertoo Agency Leroyn LEON magazine -lehden konseptista ja valokuvien roolista siinä. LEON magazine voitti Kultahuipun Grafian 2016 Vuoden Huipuissa Julkaisut -kategoriassa, ja oli ehdolla Visuaalisen journalismin palkinnon voittajaksi 2017.

HENKILÖESITTELY
Agency Leroy on 15 ihmistä työllistävä luova toimisto. Leroy on syntynyt tarpeesta luoda kokonaisvaltaisia visuaalisia identiteettejä, ja suunnittelufilosofia nojaa vahvasti estetiikkaan ja toiminnallisuuteen. Leroy toimii vahvasti kuvasuunnittelun ja tuotannon parissa ja kokee kuvasuunnittelun merkittäväksi palaseksi brändien visuaalista suunnittelua. Leroy tuottaa ja julkaisee LEON Magazine -lehteä, joka on jakelussa maailmanlaajuisesti.

Päivi Häikiön ammatillinen polku on alkanut 90-luvun lopulla saksalaisessa kustantamossa kirjojen suunnittelusta ja vienyt Los Angelesin graafikko-opintojen ja kahdeksan Saksan työvuoden kautta takaisin Suomeen. Täällä Päivi on toiminut AD:na DDB:llä, Bob Helsingissä ja viimeiset neljä vuotta Agency Leroyssä luovana johtajana.

:::

Keskiviikkona 23.8.2017
klo 18-21
Paikassa: Agency Leroy, Eteläranta 6, katutaso, 00130 Helsinki

Hinta: 65€
FIMAGEn jäsenhinta: 35€
(hinnat sis. alv)

Tapahtumaan on rajattu määrä paikkoja. Osta liput ennakkoon FIMAGEn verkkokaupasta.
Seuraa tapahtuman Facebook- sivuja.

Varaa paikkasi FIMAGEn verkkokaupasta!

:::

AIKATAULU
18:00-19:30 1. osa: kaupallisen valokuvan suunnittelu
19:30-20:00 kahvitauko: tutustumista LEON magazine -lehteen sekä Leroyn studioon
20:00-21:00 2. osa: LEON magazine

KURSSIPAIKKA
Kurssi järjestetään Leroyn toimitiloissa Kaartinkaupungissa, Eteläsataman läheisyydessä. Tauolla pääset tutustumaan LEON-lehteen sekä Leroyn studioon Päivin johdolla. FIMAGE tarjoaa tauolla pientä välipalaa.

Tervetuloa inspiroitumaan!

Lisätiedot:

Kirsi Hatara
FIMAGEn toiminnanjohtaja
kirsi@fimage.fi