KURSSI: Datavisualisointi

FIMAGEn elokuun ammattilaisluennolla tieto on valtaa!

Visualisointi on yksi tehokkaimmista työkaluista tiedon välittämiseen ja uusien oivallusten synnyttämiseen. Se tekee tiedon näkyväksi ja parhaimmillaan auttaa huomaamaan jotakin, jota katsoja ei ikinä olisi osannut arvata aineistosta löytyvän. Visualisointi voidaan toteuttaa grafiikkana, videona tai vaikka animaationa. Mutta miten se tehdään? Mitä datavisualisointi on? Miten ja missä sitä voi hyödyntää?

Numerot, sijaintitiedot, aikasarjat ja hierarkiat kertovat tärkeitä asioita yrityksistä, organisaatioista ja tapahtumista. Niiden avulla voidaan välittää oleellista tietoa ja oikein käytettynä ne auttavat erottautumaan kilpailusta.

Kenelle? Sinulle joka työskentelet viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä tai johdat niitä. Sinulle joka tiedät, että sinulla olisi paljon kiinnostavaa tietoa käytettävissä, mutta et tiedä kuinka saisit hyödynnettyä sitä parhaimmin. Sinulle joka haluat oppia datavisualisoinnista enemmän. Sinulle kuvantekijä, jota kiinnostaa ymmärtää kuinka kuviasi voi hyödyntää osana datan visualisointia.

Osta lippusi täältä: FIMAGEn verkkokauppa

Katso lisää esimerkkejä datan visualisoinnista:

https://www.aamulehti.fi/kuntavaalitulokset/

https://issuu.com/tietokeskus/docs/arts_and_culture_in_helsinki_issuu

http://www.keksiagency.fi/naisjohtajat 

http://etk.fi/rahavirrat/


FIMAGE on kaupallisen valokuvan ja liikkuvan kuvan parissa työskentelevien ammattilaisten oma yhdistys, joka järjestää mm. inspiroivia luentoja ja workshoppeja. Mukana on niin kuvaajia, tuottajia kuin suunnittelijoita. FIMAGE nostaa esille myös alan erityiskysymyksiä ja tuo kollegat yhteen.

Keksi Agency: Keksi on visuaalisen viestinnän monipuolinen ja rohkea kumppani. http://www.keksiagency.fi

Juuso Koponen: Informaatiomuotoilija Keksi Agencyllä. Juuso on aina ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista kysymyksistä ja harjaantunut etsimään niihin liittyvää tilastotietoa. Graafista suunnittelua opiskellessaan hän oivalsi, että tiedon visualisointi tarjoaisi hänelle mahdollisuuden yhdistää kiinnostuksensa sekä dataan että visuaaliseen viestintään. http://www.keksiagency.fi/tekijat/suunnittelu-ja-tuotanto/juuso-koponen

Tervetuloa inspiroitumaan!


Hinta: 65 €

FIMAGEn jäsenhinta: 40 € (koodi: fimagejasen)

(hinnat sis. alv)

Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä. Osta omasi täältä: FIMAGEn verkkokauppa

Seuraa tapahtuman fb sivua: https://www.facebook.com/events/1869484916465203/


Aika ja paikka

Ke 29.8.2018

klo 18-21

Keksi Agency

Mannerheimintie 142, 00270 Helsinki, Finland


LISÄTIEDOT

Henri Ilanen | FIMAGE

henri@fimage.fi

044 5815855

Otsikkokuva: Tuomas Kujansuu – Keksi Agency

Tuomas Kujansuu - Keksi Agency
Tuomas Kujansuu – Keksi Agency