KURSSI: Kaupallisen valokuvan suunnittelu – kuvien rooli osana graafista identiteettiä 29.3.2017

HUOM! Tapahtuma on LOPPUUNMYYTY. Jos tahdot tiedustella vapautuvia lippuja tai imoittautua jonoon, niin lähetä viestiä Heidi-Hannalle osoitteeseen heidi@fimage.fi

KURSSIN SISÄLTÖ
Suunnittelutoimisto Agency Leroyn creative director Päivi Häikiö kertoo luovan toimiston näkökulmasta kaupallisen valokuvan suunnitteluprosessista. Hän avaa suunnitteluprosessin vaiheita ja kertoo luovan toimiston, asiakkaan sekä valokuvaajan välisestä yhteistyöstä. Siitä, miten suunnitellaan persoonallista valokuvaa asiakkaan tarpeet huomioiden ja mitä lopputuotteiden kannalta oleellista kannattaa ottaa huomioon valokuvien toteuttamisessa? Ja miten valokuvat voitaisiin paremmin sitoa osaksi graafisen identiteetin suunnitteluprosessia.
Lopuksi Päivi kertoo Agency Leroyn LEON magazine -lehden konseptista ja valokuvien roolista siinä. LEON magazine shortlistattiin Grafian 2015 Vuoden Huipuissa Julkaisugrafiikka -kategoriassa ja on ehdolla Visuaalisen journalismin palkinnon voittajaksi tänä vuonna.

HENKILÖESITTELY
Agency Leroy on 15 ihmistä työllistävä luova toimisto. Leroy on syntynyt tarpeesta luoda kokonaisvaltaisia visuaalisia identiteettejä, ja suunnittelufilosofia nojaa vahvasti estetiikkaan ja toiminnallisuuteen. Leroy toimii vahvasti kuvasuunnittelun ja tuotannon parissa ja kokee kuvasuunnittelun merkittäväksi palaseksi brändien visuaalista suunnittelua. Leroy tuottaa ja julkaisee LEON Magazine -lehteä, joka on jakelussa maailmanlaajuisesti.
Päivi Häikiön ammatillinen polku on alkanut 90-luvun lopulla saksalaisessa kustantamossa kirjojen suunnittelusta ja vienyt Los Angelesin graafikko-opintojen ja kahdeksan Saksan työvuoden kautta takaisin Suomeen. Täällä Päivi on toiminut ADna DDBllä, Bob Helsingissä ja viimeiset 4 vuotta Agency Leroyssä luovana johtajana.

www.agencyleroy.com

KURSSIN AIKATAULU
18:00-19:30 ensimmäinen osa
19:30-20:00 kahvitauko ja tutustumista Leroyn studioon
20:00-21:00 toinen osa ja Q&A

KURSSIPAIKKA
Kurssi järjestetään Agency Leroyn toimitiloissa Kaartinkaupungissa, Eteläsataman läheisyydessä. Tauolla pääset tutustumaan LEON-lehteen sekä Leroyn studioon Päivin johdolla. FIMAGE tarjoaa tauolla pullakahvit.

Keskiviikkona 29.3.2017
klo 18-21
Paikassa: Agency Leroy, Eteläranta 6, katutaso, 00101 Helsinki

HUOM! Tapahtuma on LOPPUUNMYYTY. Jos tahdot tiedustella vapautuvia lippuja tai imoittautua jonoon, niin lähetä viestiä Heidi-Hannalle osoitteeseen heidi@fimage.fi

Hinta: 65€
Fimagen jäsenhinta: 35€
(hinnat sis. Alv)

Osta liput ennakkoon FIMAGEn verkkokaupasta
Seuraa tapahtuman fb sivuja

Tervetuloa inspiroitumaan ja oppimaan!