KURSSI: to 2.3.2017 Värimäärittely osana liikkuvan kuvan tarinankerrontaa

KURSSIN SISÄLTÖ

Julius Koivistoinen kertoo oman kokemuksensa kautta värimäärittelyn roolista liikkuvan kuvan tarinankerronnassa. Hän avaa tämänhetkisiä värimäärittelyn trendejä ja tekniikoita, ja kertoo mitä värimäärittelyyn liittyviä asioita kannattaa ottaa huomioon jo projektin suunnitteluvaiheessa. Kurssilla ennen kaikkea opit miten tärkeä rooli värimäärittelyllä on projektin viimeistelyn ja jopa koko lopputuloksen kannalta. Julius antaa konkreettisia vinkkejä, joiden avulla voit suunnitella ja toteuttaa värimaailman. Lisäksi hän näyttää esimerkkejä tekemistään projekteista. Ohjelmana käytössä on DaVinci Resolve 12.5.

HENKILÖESITTELY
Julius on erikoistunut isoihin videoprojekteihin johtavan kuvaajan asemassa, sekä värimäärittelyyn. Hän on opiskellut valokuvausta Lahden Muotoiluinstituutissa ja viime vuonna aloittanut yhteistyön Studio Fotonokan kanssa. Julius on ollut mukana tekemässä mm. Pete Parkkosen, Cristal Snow’n, Cheekin ja Poets of the Fallin musiikkivideoita, Kotiteollisuus- ja Mikael Gabriel -dokumenttielokuvia ja useita mainostuotantoja mm. Nordealle, Rautialle, Arlalle, Audille ja Isolle Omenalle.

Juliuksen uusi showreel:
https://vimeo.com/203189902

Vieraile Juliuksen kotisivuilla:
www.julious.fi

AIKATAULU
18:00-19:30 ensimmäinen osa
19:30-20:00 kahvitauko ja tutustumista Juliuksen johdolla Fotonokan studioon
20:00-21:00 toinen osa ja Q&A

KURSSIPAIKKA
Kurssi järjestetään Fotonokan studiolla Sörnäisissä. Ennen kurssia ja tauolla pääset halutessasi tutustumaan studioon Mikko Tikan ja Juliuksen johdolla. FIMAGE tarjoaa tauolla pullakahvit.

Torstaina 2.3.2017
klo 18-21
Paikassa: Studio Fotonokka, Vilhonvuorenkatu 11 A, 6. kerros, ala-ovi on auki, 00500 Helsinki.

Hinta: 65 €
Fimagen jäsenhinta: 35 €
(hinnat sis. alv)

Varaa paikkasi Fimagen verkkokaupasta

Tervetuloa!