Kuvankäsittely workshop oli menestys

Kuvankäsittelijä Jomppe Vaarakallion workshop oli menestys. Osallistujat kiittelivät kurssin korkeaa tasoa sekä yhdessä virinneitä ammatillisia keskusteluita.

Valokuvaaja Kari Kuukka kirjoittaa blogissaan:

“On aina ilo — ja etuoikeus — kun pääsee seuraamaan jonkun oman alansa todellisen ammat­ti­laisen työtä aivan vierestä. Tämän tunsin eilen konkreet­tisesti, kun FIMAGEjärjesti pienen kuvankäsit­te­ly­työpajan Helsingissä, vetäjänä kuvankäsit­telijä Jomppe Vaarakallio.

Luulin jotain kuvankäsit­telystä tietäväni, mutta Jompen esitys löi minut täysin hiljaiseksi. Kyllä, osaan käyttää tasoja ja blend­in­modeja , healing brushia, shadow higlights –säätöä, ymmärrän jopa histogrammin syvimmän olemuksen ja mitä eroa on 8 tai 16-bittisellä kuvalla…”

“Tämän kaltaiset työpajat ovat mielestäni FIMAGEn yksi tärkeimmistä funktioista jäsenilleen. Antaa ammat­ti­laisille mahdol­lisuus tutustua toisiinsa ja oppia toisiltaan. Kehittää alaa eteenpäin laadun ehdoilla. Näyttää, ellei muille niin itsellemme, Pauligin mainoslausetta lainaten, että laadulla on tekijänsä.”

Lue koko teksti osoitteessa http://www.docimages.org/fimage-photoshop-tyopaja/

Jomppe Vaarakallion töihin voit tutustua hänen sivuillaan http://www.kuvajomppe.com/