WE ARE HIRING – FIMAGE etsii toiminnanjohtajaa

Finnish Imagemakers Association on kuvaviestinnän ammattilaisten — yritysten ja yrittäjien etujärjestö. Etsimme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen innostunutta ja motivoitunutta toiminnanjohtajaa.

Haluamme sinut osaksi maamme parhaimpiin kuuluvien ammattilaisten toimintaa. Pääset näkemään eturivistä visuaalisen alan ammattilaisten työtä ja osallistumaan konkreettisesti alan uuden tulevaisuuden kehittämiseen!

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu järjestön käytännön asioiden vetäminen ja kehittäminen hallituksen, yhdistyksen jäsenten, sekä erilaisten sidosryhmien kanssa. Pääosa työstä liittyy viestintään, markkinointiin sekä koulutusten ja tapahtumien järjestämiseen.

Työtehtävä soveltuu modernille viestinnän, markkinoinnin ja suhdetoiminnan ammattilaiselle tai vastaavat taidot omaavalle. Media-alan tuntemus on hakijalle selkeä etu, mutta ei ehdoton vaatimus.

Odotamme sinulta sujuvaa nykytekniikan ymmärrystä ja tietojenkäsittelytaitoa, hyvää äidinkielentaitoa, kokemusta nykyaikaisesta viestinnästä ja markkinoinnista, sekä vahvaa oma-aloitteisuutta ja yrittäjähenkisyyttä.

Työsuhteen kesto toistaiseksi voimassaoleva, osa-aikainen noin 80 h./kk. Työtehtävään voi hakea myös yrittäjänä toimivat tai opiskelijat.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen puheenjohtaja@fimage.fi

Lisää mukaan perustelut miksi juuri sinusta saisimme uutta vahvistusta yhdistyksemme ja kuva-alan edistämiseen. Laita myös oheen maininta suuntaa antavasta tavoitepalkastasi tai kuukausittaisesta laskututuksesta perustuen 80 h./kk. työmäärään.

Työtehtävä alkaa heti tai erikseen sovittuna ajankohtana. Odotamme hakemustasi!